Bloggers Meeting … αλά Mάσα και όχι μόνον!


Η δεύτερη συνάντηση bloggers που διοργανώνουμε με την φίλη blogger Anasa, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010 στο εστιατόριο «ΜΑΣΑ», που βρίσκεται στην Καισαριανή, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 240-244, Τηλ: 210 7236177.

Ώρα προσέλευσης 20.30 μ.μ.

Τιμή κατ’ άτομο: 20 Euro (φαγητό, άνευ ποτών)

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην παρέα μας, παρακαλούμε στείλτε μας το όνομα και το κινητό σας στα παρακάτω emails:

kkalliope@gmail.com – Anasa

& shelllandblogspot@gmail.com – Shell-Land

Κάθε συμμετέχων μπορεί έχει και έναν συνοδό. Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε και να περάσουμε σαν μια όμορφη παρέα! Νεότερα, προσεχώς…

Σημαντική Επισήμανση:

Σε περίπτωση που κάποιοι επιθυμούν την ανωνυμία, μπορούν να στέλνουν e-mail για τη συμμετοχή τους χρησιμοποιώντας το blogger name τους ή τον τίτλο του blog τους, χωρίς να δίνουν ονοματεπώνυμο. Η ανωνυμία είναι σεβαστό δικαίωμα των bloggers και τα στοιχεία δεν κοινοποιούνται επουδενί, θεωρούνται δε προσωπικά δεδομένα. Είναι αυτονόητο ότι εγγυώμαστε για την πλήρη διασφάλισή τους. Σας περιμένουμε!

UPDATE:

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η συνάντηση των bloggers που διοργανώναμε με την Αnasa στις 19/2, τελικά δεν θα γίνει. Ελπίζω και εύχομαι η πρωτοβουλία αυτή να βρει μιμητές. Άλλωστε το blog «Ενωμένοι Bloggers» μάλλον γι’ αυτό υπάρχει και ίσως διοργανώσει κάποιο event όπως αναμένεται. Εύχομαι να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή από το δικό μας, που αν γινόταν θα είχε το πολύ 10-15 άτομα.

Όποιος θελήσει να κάνει μια συνάντηση αντίστοιχη, θα με βρει σύμμαχο του και σίγουρα θα επικοινωνήσω την διοργάνωση. Ευχαριστώ πολύ όλους σας, που θελήσατε να γνωριστείτε μαζί μας και να κάνετε την τιμή να παραστείτε στην συνάντηση μας.

3 Σχόλια (+add yours?)

  1. Δ.Ι.
    Ιαν. 19, 2010 @ 09:26:28

    Θα ερχόμουνα αλλά κάνω..δίαιτα.Θα ελθει όμως ο Λουκάς που τρελαίνεται για..μάσες στη Μάσα. Δημήτρης.

    Απάντηση

  2. happyshelly
    Ιαν. 19, 2010 @ 11:41:32

    Δημήτρη,
    καλή σου μέρα. Πως είναι ο καιρός εκεί;
    Απορώ πως κάνεις δίαιτα με τόσα χιόνια!
    Χάρηκαμε πολύ που θα έρθει ο Λουκάς.
    Θα σε εκπροσωπήσει επάξια 🙂

    Φιλιά

    Απάντηση

  3. Trackback: Bloggers meeting αλά…Μάσα και όχι μόνον!‏ | Search Top Greek Blog

Σχολιάστε