Κρέμα με φρούτα του δάσους


white cream fruitsΜια ακόμη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου
Υλικά και εκτέλεση κρέμας:

– 1 κιλό γάλα
– 30 γρ. ζάχαρη κοινή
– 100 γρ. κορν φλάουερ

Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το γάλα με τα 30 γρ. ζάχαρη. Διαλύουμε το κορν φλάουερ σε 100 γρ. κρύο νερό και πριν το γάλα βράσει, το ρίχνουμε σ’ αυτό. Μόλις η κρέμα βράσει και δέσει, την αδειάζουμε σ’ ένα μικρό και χαμηλό ταψί. Την αφήνουμε να κρυώσει, κόβουμε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε με τα φρούτα του δάσους.

Υλικά και εκτέλεση για τα Φρούτα του Δάσους:
– 500 γρ. φρούτα του δάσους (κατεψυγμένα)
– 50 γρ. ζάχαρη
– 8 γρ. πηκτίνη

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα φρούτα. Το τοποθετούμε στην φωτιά για δυο λεπτά. Σε ένα μπολ ανακατώνουμε την ζάχαρη με την πηκτίνη. Ρίχνουμε μέσα στα φρούτα και ανακατώνουμε για 3 λεπτά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: