Τάρτα με σύκα και γιαούρτι από τον Στέλιο Παρλιάρο


2 σχόλια (+add yours?)

  1. jacki
    Σεπτ. 02, 2009 @ 14:49:42

    Δεν τρώω μάνα μου σύκα.Μόνο κάτι αποξηραμένα κοντά στα Χριστούγεννα.Και δεν είμαι και του γλυκού να σε πω.Προτιμώ αλμυρούλια.Αν είναι κάτι σε γλυκό ας είναι προφιτερόλ, μιλφέιγ (που κάνω και υπέροχα).:)Να είσαι καλά.

    Απάντηση

  2. matriga
    Σεπτ. 02, 2009 @ 15:14:55

    Τι μιλφέιγ μου τι δοκίμασες; Αν όχι δες τη συνταγή στις 30/7Είναι μούρλια! Σε κερνάω, έστω και από δω :)Φιλάκια

    Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: